Flying Finns -maastot Paloheinässä – 12-vuotiaille joukkuehopeaa

8.5.2023

Meeri Saha, Elea Leppänen ja Miida Wasström hopeamitaleineen Paloheinässä

SM-maastojen yhteydessä juostaan alle 13-vuotiaiden valtakunnalliset Flying Finns-maastot joukkuekilpailuineen. Jossain vaiheessa puhuttiin jopa epävirallisesta SM-kilpailusta

KU-58, Lahden Ahkera ja Suomussalmen Rasti

12-vuotiaat tytöt olivat joukkuekilpailussa hienosti hopealla. Joukkue Miida Wasström, Meeri Saha ja Elea Leppänen oli täsmälleen sama ja samassa järjestyksessä kuin keskiviikon piirinmestaruusmaatoissa Mustavuoressa. Tällä kertaa henkilökohtaiset sijoitukset olivat 9,10 ja 11. joukkuekisan Paloheinässä voitti Lahden Ahkera ja kolmas oli Suomussalmen Rasti. Pisteet lasketaan sijoitusten mukaan.

Parhaan henkilökohtaisen sijan Paloheinän vaativalla radalla juoksi Teo Lehtonen ollen neljäs 9-vuotiaissa. Emma Sirppiniemi oli samanikäisissä tytöissä 12.