Heidehofissa rykäistiin kaksi mailia

23.5.2024

Seuran matalan kynnyksen kilpailut jatkuivat keskiviikkona Heidehofin puistossa. Lämpöisessä säässä juoksi kaikkiaan 11 kilpailijaa. Kilpailut ovat avoimia kaikille ja lisenssikään ei ole pakollinen. Tavoitteena on saada uusia kuntoilijoita mukaan, kokeneemmat voivat kilpailla harjoitusmielessä. Matkatkin ovat maltillisia kuten keskiviikkona, kaksi mailia. Seuraavan kerran juostaan tonni ensi keskiviikkona.

Timo Leppäkorpi oli nopein ajalla 11.28.

Marko Savolainen ja Jaakko Suomalainen taistelivat kakkossijasta. Ensimmäistä kertaa Rykäisyyn osallistunut Suomalainen oli sekunnin nopeampi.

Sari Peltonen oli nopein nainen Heidehofissa.

Tuomas Nupponen oli maanantaina ainoa osanottaja Hiekkaharjun Kunniakierros Cooperissa maanantaina. Cooperissa taittui 3232 metriä Hiekkaharjussa. Kaksi mailia sujui keskiviikkona aikaan 13.04 harjoitusmielessä.

Jukka-Pekka Hassinen otti Rykäisyn harjoituksena. Alle kisavauhdilla kaksi mailia, kisa ja vielä kolmas veto. Harjoitusmielessä 3X2mailia verryttelyineen.

Seppo Vanhala ja Marko Martikainen juoksivat sopuisasti ensimmäisen kierroksen. Toisella kierroksella Martikainen oli 16 sekuntia nopeampi.

Matalan kynnyksen kisoissa viihtyvä Juha-Pekka Nurmela otti varmuuden vuoksi itsekin ajan.