Itä-Vantaan Maastot 1

20.4.2022

KU-58:n ja Vantaan Hiihtoseuran perinteiset Itä-Vantaan maastot juostiin tiistaina Hakunilassa. Olosuhteiden pakosta reitti kulki pääosin teitä pitkin. Sää taas kerran suosi tapahtumaa. Kilpailu on matalan kynnyksen kilpailu, johon kaikki ovat tervetulleita. Ilmoittautuneita oli 79, joista 73 sai tuloksen.

Artikkelikuvassa miesten kärki Felix Hannelin ja Junnu Korvenpää menossa toiselle kierrokselle.

Satu Uuttu oli nopein nainen. Sunnuntaina Uuttu voitti Raumalla 35-vuotaiden puolimaratonin Suomen mestaruuden. Kelloaan etualalla katsoo Tuomas Nupponen, joka sai Raumalla 50-vuotiaiden SM-hopeaa joukkuekilpailussa.

Josue Perez Rosello oli nopein 17-vuotiaissa.

Vili Hahto oli tyytyväinen kilpailunumeroonsa. Juoksussakin hän sai lähes kaiken irti.

Juoksukoululaiset olivat joukolla mukana. Vasemmalta Jaana Kinnari, Leena Mäkäräinen, Juha-Pekka Nurmela, Johanna Nyman ja Kaie Leas.

Jukka-Pekka Hassinen juoksi Ukrainan väreissä.

Seuraava osakilpailu on tiistaina 26.huhtikuuta.