Kari Kiltilälle SUL:n hopeinen ansiomerkki

18.3.2022

Kari Kiltilä sai perjantaina Suomen Urheiluliiton hopeisen ansiomerkin. Huomionosoitus annettiin Kiltilälle työn touhussa. Talkooporukka oli Allun Mökillä valmistautumassa lauantaiseen Maantiejuoksucupiin ja aluemestaruuskilpailuihin. Ansiomerkin luovutti seuran puheenjohtaja Heikki Mäkinen.

Kiltilä tunnetaan kilpailuiden ahkerana toimitsijana ja organisoijana. Maantiejuoksucupin ja Vantaan Maratonin sujuvat ilmoittautumis- ja kansliatoiminnot ovat olleet Kiltilän vastuulla jo vuosia. Kenttäkilpailuissa Kari on usein ottanut vaativimpien lajien vastuut itselleen aikaa ja voimia säästämättä. Ongelmia kohdatessa Kiltilällä on yleensä ratkaisuehdotus valmiina.

Kiltilä on kuulunut seuran kilpailujaostoon koko toiminta-aikansa seurassa. Kilpailujaoston aktiivisena jäsenenä Kiltilä toimii edelleen. Seuran toimintaan Kiltilä tuli jälkikasvun urheilun myötä. Seuran johtokunnassa Kiltilä oli kymmenen vuotta tämän vuosituhannen alussa.

Lauantaina Kiltilä nähdään taas toimitsijana Maantiejuoksucupissa. Viikon kuluttua vuorossa on Uudenvuodenjuoksun vitonen Tikkurilassa.

Onnittelut Kari Kiltilä!


Juha Kylänpää