Mäkinen jatkaa puheenjohtajana, Lampinen ja Viitanen hallitukseen - Syyskokous 2021

25.11.2021

Heikki Mäkinen Kuva: Juha Kylänpää

Seuran syyskokous pidettiin torstaina 25.11 seuran toimistolla, Allun Mökillä. Sääntöjen mukaisten asioiden lisäksi tehtiin kolme sääntömuutosta.

Heikki Mäkinen jatkaa seuran puheenjohtajana kauden 2022-2023. Mäkisen valinta oli yksimielinen. Mäkinen on ollut seuran puheenjohtaja vuodesta 2018.

Ville Lampinen Kuva: SUL

Seuran hallitukseen kaudelle 2022-2023 valittiin kaksi uutta jäsentä. Ville Lampinen, 26, valittiin hallitukseen erityisesti urheiluedustajaksi. Lampisen osaamista on hyötyä varmasti myös seuran viestinnän ja markkinoinnin kehittämisessä. Lampinen on edustanut seuraa koko urheilu-uransa.

Jarmo Viitanen seuran asussa Vantaan Maratonilla 2021 Kuva: Kauko Rokala

Toisena uutena hallituksen jäsenenä aloittaa Jarmo Viitanen, 61. Viitasella on laajat verkostot yritysmaailmaan. Viitanen on myös aktiivinen aikuisurheilija ja tuttu näky juoksutapahtumissa ja harjoituksissa. Molemmat uudet hallituksen uudet jäsenet ovat viestinjuoksun tämän vuoden Suomen mestareita.

Hallituksessa jatkavat erovuorossa olleista Timo Ikola, Sanna Kullberg ja Jari Sainio. Toiselle hallitusvuodelle jatkavat Juha Kylänpää, Sari Lassila ja Anna-Liisa Stenvall.

Uudessa hallituksessa toteutuu hyvin sukupuolinen tasa-arvo. Hallituksessa on peräti neljä vuoden 2021 viestinjuoksun Suomen mestaria.

Vuoden 2022 toimintasuunnitelma ja budjettiesitys hyväksyttiin rakentavan keskustelun jälkeen hallituksen esityksen mukaisesti.

Sääntömuutokset koskivat jäsenmaksuja, yhdistyksen nimenkirjoitusoikeutta ja yhdistyksen kokousten koollekutsumistapaa. Muutokset hyväksyttiin yksimielisesti. Vuosikokousten kutsu esitetään jatkossa seuran nettisivuilla.

Perjantaina 26.11 vietetään seuran puurojuhlaa Tikkurilan lukiossa. Juhlassa palkitaan seuran vuoden 2021 parhaat toimijat. Joku parrakas punanuttukin saatetaan nähdä.

 

Juha Kylänpää