Motonet GP Oulu – Lampiset kahdeksansia

9.7.2023

Ville Lampinen Kuva:SUL

Motonet GP:n kolmas osakilpailu käytiin Oulussa lauantaina. Kilpailusta oli televisiossa pitkä lähetys Yle Areenassa. Max Lampinen sai hyvin ruutuaikaa, kuudesta heitosta viisi näytettiin Areenassa.

Max Lampinen Kuva: Tero Lampinen

Lampinen heitti nousujohteisen sarjan 65,54 , 67,32 , 68,52 , 68,53 , 68,29 ja  68,60. Oltuaan kolmen kierroksen jälkeen kahdeksantena, pääsy kolmelle viimeiselle kierrokselle oli selviö. Kilpailussa oli kymmenen heittäjää. Aaron Kangas voitti tuloksella 74,08.

Ville Lampinen avasi kautensa Oulussa ollen kovatasoisessa 800 metrin A-erässä kahdeksas ajalla 1.50,13. Tarkasti ottaen Lampinen avasi kautensa jo 5.7 Joensuussa 1500 metrin vauhdittajana. Oulussa tuli ensimmäinen tulosmerkintä. Lampinen on nyt Suomen kausitilaston viides, neljä edellä olevaa olivat myös Oulussa ja juoksivat kauden parhaansa voittaja Joonas Rinnettä lukuun ottamatta. Lampisen piti avata kausi jo Kööpenhaminan Pohjoismaiden mestaruuskilpailuissa toukokuussa, mutta harjoituksissa tullut jalkavamma esti kilpailemisen.

Motonet GP-sarja jatkuu 19.7 Lappeenrannassa.