SM-hallit Liikuntamyllyssä 18.2-19.2 – KU-58 ennakko

17.2.2023

Kauden kotimainen hallihuipentuma on ensi viikonloppuna Liikuntamyllyssä. Urheilijoilla on viimeinen mahdollisuus tehdä tulosraja tai riittävä Ranking-tulos EM-halleihin. Suomen mestaruudet jaetaan kaikissa lajeissa.

Seurasta osallistuu kuusi urheilijaa SM-halleihin.

Tuomas Kaukolahti Kuva:SUL

Suurin mitalitoivo aina mestariksi asti on kolmiloikkaaja Tuomas Kaukolahti. Tuomas on hallikauden kotimainen tilastoykkönen.

Anne-Mari Lehtiö Kuva:SUL

Anne-Mari Lehtiö on kunnonajoituksen mestari. Kalevan Kisojen hallitseva Suomen mestari on kokemuksellaan vahva kandidaatti SM-mitaleille Liikuntamyllyssä.

Leo Rautiainen Kuva: Olli Leino

Leo Rautiainen osallistuu ensi kerran aikuisten SM-kisoihin. Helsy-otteluissa tammikuussa ottelu sujui mallikkaasti. Rautiainen voi onnistuessaan venyä SM-mitaleille asti. Jos ratkaisu jää 1000 metrille, nähdään todellinen taistelu.

Hilla Uusimäki teki hienon paluun kansalliseen kärkeen Jyväskylässä ja Tampereella. Finaalipaikka 200 metrillä olisi hyvä saavutus Myllypurossa.

Miesten 800 metrillä on kaksi edustajaa. Junnu Korvenpää ja Atte Nevala janoavat varmasti uutta halliennätystään Liikuntamyllyssä. Kilpailu juostaneen kahdessa erässä, joten vauhtia pidetään varmasti.

Toimitsijatehtävissä häärivät Eemeli Kaartinen tuomarineuvostossa ja allekirjoittanut kuuluttajana.

YLE:ltä tulee Areenasta pitkä lähetys molempina päivinä sekä kooste TV2:lta.


SM-hallien nettisivut


Tsemppiä kaikille SM-halleihin!


Juha Kylänpää